nl-NLen-GB
ImageShowImageShowImageShow

Zelf afhalen of laten bezorgen?

Zelf afhalen

Zelf afhalen is bij ons geen probleem.

De afhaaltijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur.

Van iedere order zullen wij je laten weten wanneer deze klaar staat om afhalen, mochten deze tijden je nu helemaal niet uitkomen, neem dan even contact met ons op dan maken we een nieuwe afspraak. Kom alstublieft niet zonder afspraak, want dan zou het kunnen zijn, dat we nog de hele order moeten inpakken en zou je lang moeten wachten als het druk is en dat is frustrerend voor jou en voor ons. Als je nog moet betalen neem alstublieft zo gepast mogelijk geld mee, we hebben nu nog geen pinautomaat.

Let bij het afhalen op de volgende dingen:

  • De pakketten zijn 2,5 meter lang. In de meeste stationcars past deze lengte niet!
  • Let op het gewicht! Lamelparket met een dikte van 15,5 mm weegt ongeveer 12 kilo per m2 en lamelparket met een dikte van 20,0 mm en massiefparket weegt ongeveer 15 kilo per m2

Bezorgen

Over de transport kosten kunnen we kort en krachtig zijn wat wij er voor moeten betalen, moet u er ook voor betalen. Omdat onze pakketten 2,5 meter lang zijn kunnen deze niet gelost worden met kleine vrachtwagen met een laadklep aan de achterkant. Onze pakketten worden vervoerd in vrachtwagen van 18,5 meter lengte die geladen worden met een vorkheftruck en die gelost kunnen worden met een kooiaap. Een kooiaap is een meeneemheftruck, die achter een vrachtwagen kan worden bevestigd, zodat de vrachtwagen zijn eigen heftruck heeft om te lossen.

Een 18,5 meter lange vrachtwagen kan niet in alle smalle straten/grachten komen of in sommige woonerven. Als je op zo'n plek woont, laat het ons alstublieft van te voren weten, dan kunnen we misschien ander transport voor je regelen.

De vrachtwagenchauffeur lost in principe naast de vrachtwagen en zal proberen je voordeur (begane grond)  te bereiken. De pakketten worden niet naar binnen gedragen en als je dus in een appartement woont zullen de spullen beneden gelost worden. Vermeld alstublieft altijd een (mobiel) telefoonnummer bij de bestelling waarop de chauffeur je kan bereiken. Voor ieder order zullen we je laten weten wanneer die bezorgd gaat worden en we zullen onze uiterste best doen om dat altijd te halen maar het verkeer met zijn onverwachtse files blijft altijd heel moeilijk om te plannen.

 

Kooiaap