nl-NLen-GB
ImageShowImageShowImageShow

Waarom parket i.p.v. laminaat?

De vraag is waarom zou je laminaat kopen, wij van FloorTeq B.V. zouden het niet weten. Laminaat is geen echt hout! Laminaat zal er dus ook nooit zo mooi en natuurlijk uitzien als onze parket vloerdelen.

Laminaatvloeren voelen harder aan en minder warm dan parketvloeren. Parketvloeren absorberen ook meer geluid waardoor ze een groter geluidsisolerend effect hebben. Bij laminaat kun je beschadigingen ook niet repareren. Slijtage plekken betekent simpel weg de hele laminaatvloer vervangen. Laminaat vloeren kun je niet opschuren zoals bij lamelparket.

Het enige voordeel van laminaat is dat je het wel goedkoop kunt kopen! Maar in de huidige tijd waarin we hopen dat mensen toch ook naar het milieu en naar duurzaamheid kijken, gaan wij er toch vanuit dat mensen begrijpen dat een 5 euro laminaat met een zeer dunne coating toch niet erg lang mee gaat. En als je een duurder laminaat koopt dat wel langer mee gaat, dan heb je op deze website al de mogelijkheid om ECHT parket te kopen, waar je je hele leven mee kunt doen.

Ook als u besluit dat u uw interieur wilt veranderen, is parket de juiste keuze. U kunt uw parket laten opschuren en eventueel een andere kleur olie/lak, etc. laten aanbrengen. Zo hoeft u dus niet uw vloer te veranderen als u uitgekeken bent op uw huidige interieur.

parketvloer